لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

استقرار ۱۷۰۰ واحد گشت راهور برای سازماندهی زائرین

رئیس قرارگاه اربعین فراجا از استقرار ۱۷۰۰ واحد گشت راهور و پلیس راه برای سازماندهی زائرین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر. سردار محمد شرفی رئیس قرارگاه اربعین فراجا گفت: اگر مأموریت اربعین را ۲ مرحله تقسیم کنیم مرحله اول سیاست گذاری ها و برنامه ریزی ها و برآوردهای آماری و عمرانی، همچنین تأمین سامانه‌های مرتبط با اربعین بود که این مرحله را به پایان رساندیم و از اول صفر وارد فاز عملیاتی و در واقع مرحله دوم مأموریت می‌شویم.

 

وی افزود: از موضوعات مهم عملیاتی امنیت، کنترل ترافیک، ارائه خدمات گذرنامه و کنترل جمعیت زائر در مسیر و در مبادی ورودی مرزها است. همچنین در مدیریت ترافیک امسال نسبت به سال گذشته تغییراتی ایجاد شده است.

 

شرفی در خصوص ورود اتوبوس‌های پاکستانی گفت: امسال تصمیم بر این شد که این اتوبوس‌ها با شرایط و رعایت نکاتی از جمله رعایت سرعت، سوار کردن مسافر به اندازه، رعایت علائم وارد شوند که از مرزهای ریمدان و میرجاوه در سیستان و بلوچستان وارد خواهند شد؛ یکی از دلایل مخالفت سال گذشته با ورود اتوبوس پاکستانی‌ها قرار داشتن سمت مخالف فرمان بود که ممکن بود در اثر خستگی در جاده‌ها دچار اشتباه شوند و حادثه رخ دهد که ما امسال تضمین گرفتیم که با رعایت قوانین و استراحت کافی و همکاری با پلیس بتوانیم زائران را بدون حادثه منتقل کنیم.

 

رئیس قرارگاه اربعین فراجا ادامه داد: پیش بینی شده امسال برای جبران کسری اتوبوس‌های بین شهری از تاکسی‌های اینترنتی و ون‌های شخصی و اتوبوس‌های شهرداری هم استفاده شود، اتوبوس‌های شهری به دلیل اینکه بین جاده نمی‌توانند رانندگی کنند اجازه داده شده امسال اینها از شهرهای مرزی تا پایانه‌ها و از پایانه‌ها به سمت عراق تا اولین شهر عراق زائر جا به جا کنند.تاکسی‌های اینترنتی و شخصی همه مورد آموزش پلیس قرار گرفته‌اند تا بدون حادثه زائرین را منتقل کنند.

 

وی افزود: برای مدیریت بیشتر حدود ۱۷۰۰ واحد گشت راهور و پلیس راه سازماندهی شدند که این واحدها در ۶ استان مرزی و ۱۱ استان عقبه مستقر می‌شوند.

 

شرفی در خصوص جاده‌های منتهی به مرز گفت: امسال با تلاش دولت و مسئولین بسیاری از ناهمواری‌ها و نگرانی‌های جاده‌ای کاهش و اصلاح شده همچنین از گره‌های ترافیکی که سال گذشته داشتیم کاسته شده است.

 

وی در پایان گفت: از رانندگان انتظار می‌رود که در زمان ظهر که هوا بسیار گرم است توقف کنند و صبح، بعد ظهر و شب‌ها رانندگی کنند. زائران بدون سند مسافرتی به مرزها مراجعه نکنند برخی هم به هر دلیلی اگر بدون سند خارج شدند بدانند آن طرف مجازات بسیار سخت است. توصیه به زنان و مردان مسن و کسانی که از نظر شرایط جسمانی آمادگی لازم ندارند این است که حتماً با یک همراه حرکت کنند چون هوا گرم و احتمال گرما زدگی وجود دارد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار